در حاشیه نمایشگاه بین المللی طلا و جواهر تهران جلسه ای با حضور رؤسای اتحادیه های سراسر کشور ، رئیس سازمان فنی و حرفه ای استان البرز ، پیشکسوتان و تولید کنندگان صنعت طلا و جواهر کرج و هیئت رئیسه اتاق اصناف کرج در محل تالار قصر رز کرج تشکیل شد.
ابوالحسنی رئیس اتحادیه طلا و جواهر کرج ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به میهمانان و تاکید بر لزوم افزایش این نوع گردهمایی به جهت رفع مشکلات و معضلات در این صنف پرداخت.
احمدوند خزانه دار اتحادیه طلا و جواهر کرج خاطرنشان ساخت که چنین نشستهایی باید خروجی داشته و مفید واقع شود. وی افزود با ورود به عصر تکنولوژی و دیجیتال روزانه دغدغه های جدیدی برای این صنف ایجاد میشود که با تغییر نگاه به این موضوع مستلزم به روز کردن خود در این عرصه میباشیم تا بتوانیم موقعیت ها را به فرصت تبدیل کنیم.
غفاری رئیس سازمان فنی و حرفه ای استان البرز رسالت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور را در تربیت نیروی متخصص و کاربلد و تکنسین برای جامعه دانست و خطر نشان کرد افراد با وجود مقاطع بالای تحصیلی برای دریافت گواهینامه فنی و حرفه ای و یادگیری مهارت به آموزشگاه های دولتی و خصوصی مراجعه میکنند. وی افزود با توجه به پیشرفت تکنولوژی سعی در بروز رسانی آموزش ها و دوره های هایتک و پیشرفته داریم.
شربیانی رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز با اشاره به سخنان آقایان مستغنی و احمدوند افزود تغییر نسل خریداران و تغییر رفتار آنها در خرید اصل جدایی ناپذیر است و متذکر شد بدنبال این روند باید تغییر مسیر داد.
فتاحی مدیر آموزشگاه ساخت طلا و جواهر در کرج پیشنهاد داد باتوجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی نامطلوب و پایین آمدن قدرت خرید مردم باید بدنبال تولید طلا با عیار پایین تر بود.
شریعت پناهی نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر استان سمنان با اشاره به تاریخچه 700 ساله ساخت طلا در ایران ضمن اظهار تاسف خاطر نشان کرد پیشرفتی در زمینه ساخت و تولید در کشور نداشته ایم ، در حالیکه کشور همسایه که تا سال 2006 طلای دست دوم ایرانی را در کشورشان خرید و فروش میکردند با مدیریت هوشمندانه خود توانستند تا سال 2023 صادرات طلای خود را معادل 22 میلیارد دلار افزایش دهند (حدودا معادل صادرات نفت ایران) ، که این نشان دهنده وجود فرصتهایی در زمینه تولید و صادرات برای کشورمان میباشد.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه طلا و جواهر کرج : این نشست فرصتی برای تبادل نظر میان رؤسای اتحادیه های این صنف در سراسر کشور بود.
در این گردهمایی ، موضوعاتی از جمله چالش های بازار طلا و جواهر ، نوسانات قیمت ، مسائل مربوط به مالیات و نحوه تعامل با نهادهای نظارتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین راهکارهایی برای تقویت همکاری های صنفی ، حمایت از تولید کنندگان داخلی و افزایش شفافیت در معاملات ارائه شد. رؤسای اتحادیه های حاضر بر اهمیت همگرایی صنفی و همفکری در مواجهه با مشکلات اقتصادی و قانونی تاکید کردند و خواستار اتخاذ سیاست های حمایتی برای بهبود وضعیت بازار شدند.
این نشست در راستای هماهنگی بیشتر میان فعالان این صنف و بررسی راهکارهای عملی برای رشد و توسعه بازار طلا و جواهر کشور برگزار شد.
از همه عزیزانی که در این نشست حضور داشتند و با همفکری و تعامل سازنده به ارتقای صنف کمک کردند ، صمیمانه سپاسگزاریم.